Varianta Dan Petrescu selecţioner a picat! Anunţul dat de preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj

Subiectul desemnării lui Dan Petrescu în funcţia de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a fost tranşat luni de preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, care a anunţat într-o scurtă declaraţie, pentru site-ul clubului, că cele două părţi au decis să continue colaborarea.

544 afișări
Imaginea articolului Varianta Dan Petrescu selecţioner a picat! Anunţul dat de preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj

Varianta Dan Petrescu selecţioner a picat! Anunţul dat de preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj

Prin acest anunţ, practic Dan Petrescu lasă de înţeles indirect că a declinat oferta primită de la Federaţia Română de Fotbal de a prelua frâiele echipei naţionale.

„În urma discuţiilor purtate azi, atât clubul, cât şi Dan Petrescu, au decis să continue împreună proiectul început la CFR Cluj. Ne bucurăm, suntem fericiţi, e un antrenor în care avem încredere şi un om de cuvânt, aşa cum am mai spus-o.”, a spus preşedintele ardelenilor, Cristian Balaj.

Referindu-se la performanţele clubului pe care îl conduce, Balaj a mai spus: „A fost un sezon greu, cu multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp. Din competiţiile europene ne-am fi dorit mai mult. În schimb în campionatul intern am bătut recorduri şi am avut multe meciuri câştigate în ultima perioadă, fără gol primit. Felicităm jucătorii, staful tehnnic, mulţumim suporterilor care au fost alături de noi şi lucrăm în continuare, împreună şi cu Dan Petrescu, preocupaţi pentru a avea un sezon mai bun, anul viitor, în competiţiile europene, în mod special.”

Cristian Balaj, a transmis şi un mesaj de sfârşit de an: „Suporterilor şi tuturor persoanelor din fotbalul românesc, acţionarilor, sponsorilor, tuturor celor care sunt implicaţi în acest fenomen fotbalistic, le dorim să aibă sărbători frumoase şi un sincer La mulţi ani!”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici