Victorie pentru CFR în derbiul cu Universitatea Cluj, scor 3-1

Echipa CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), în faţa formaţiei Universitatea Cluj, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I.

536 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru CFR în derbiul cu Universitatea Cluj, scor 3-1

Victorie pentru CFR în derbiul cu Universitatea Cluj, scor 3-1 (Imagine: Shutterstock)

Golurile echipei gazdă au fost reuşite de Cadu '16, Weldon '33 şi Kapetanos '66, în timp ce pentru Universitatea Cluj a punctat Tony '45+1.

1-0: Cadu înscrie la bara a doua, după un corner executat de Sougou.

2-0: Sougou centrează de la marginea careului de 6 metri, iar Weldon marchează cu capul pe lângă Păcurar.

2-1: Tony profită de o gafă a lui Beto, care nu s-a înţeles cu Camora, şi marchează.

3-1: Szukala greşeşte o pasă, mingea ajunge la Kapetanos, care singur cu portarul Marius Popa înscrie la colţul lung.

CFR: Beto - Panin, Cadu, Picollo, Camora - Peralta (Kivuvu '88), Mureşan, Renan - Sougou, Weldon (Kapetanos '65), Ronny (Bastos '69). Antrenor: Jorge Costa.

Universitatea Cluj: Popa - Unguruşan, Abrudan, Szukala, Grecu - Marinescu, Boştină, Păcurar (Nasser '81) - Cojocnean (Machado '65), Tony (Cl. Niculescu '71), Ad. Cristea. Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Sougou '34, Camora '53, Cadu '81, Peralta '86 / Cojocnean '62, Niculescu '81

La meciul disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" au asistat aproximativ 6.500 de spectatori, dintre care 2.500 erau susţinători ai echipei Universitatea Cluj.

Cu aproximativ o oră şi jumătate înainte de disputarea meciului, preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că este posibil ca derbiul cu Universitatea Cluj să nu se joace, din cauza ceţii, însă după numai jumătate de ore ceaţa s-a ridicat, astfel că partida a început conform programului, la 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici