Cafeaua creşte performanţa fizică cu 12%

Cafeaua poate îmbunătăţi performanţa fizică cu până la 12,4% şi reduce oboseala în timpul exerciţiilor fizice, atât în cazul celor uşoare, cât şi în cazul celor de performanţă şi de intensitate mare, care pot dura de la 30 până la 120 de minute.

53 afișări
Imaginea articolului Cafeaua creşte performanţa fizică cu 12%

Cafeaua creşte performanţa fizică cu 12% (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Specialiştii motivează acest lucru prin faptul că unul dintre principalele efecte ale cafelei este cel ergogenic, adică de amplificare a capacităţii de efort fizic.

Citeşte mai multe despre influenţa cafelei asupra performanţei fizice pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici