Un nou deces în urma gripei. O femeie a murit la Cluj. Bilanţ actualizat

O femeie în vârstă de 39 de ani, din judeţul Cluj, a murit luni din cauza gripei, informează Institutul de Sănătate Publică, ce mai precizează că pacienta avea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinată. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 48.

3233 afișări
Imaginea articolului Un nou deces în urma gripei. O femeie a murit la Cluj. Bilanţ actualizat

O femeie de 39 de ani din Cluj a murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 48

O femeie în vârstă de 39 de ani, din Cluj, a murit luni din cauza gripei. Potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică, femeia a fost confirmată cu virus gripal tip A, în curs de subtipare şi avea condiţii medicale preexistente. Pacienta nu era vaccinată anti-gripal.

Numărul deceselor din cauza virusului a ajuns la 48.

Pentru ca ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, să declare stare de epidemie trebuie ca marţi, datele Institutului Naţional pentru Sănătate Publică să arate un număr de cazuri diagnosticate de gripă care să fie mai mare decât cel estimat.

Sorina Pintea a anunţat deja că dacă va fi declarată epidemie, cursurile nu vor fi suspendate, precizând că dacă numărul de elevi absenţi într-o unitate de învăţământ e de 20% aceasta poate fi închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici