Apple creează măşti transparente. Masca îi va ajuta pe oamenii hipoacuzici

  • Apple a creat o mască pentru angajaţi numită Face Mask
  • Compania americană a mai creat în trecut o mască pentru medici
  • Masca este transparentă pentru a-i ajuta pe oamenii hipoacuzici
981 afișări
Imaginea articolului Apple creează măşti transparente. Masca îi va ajuta pe oamenii hipoacuzici

Apple crează măşti transparente. Masca este transparentă îi va ajuta pe oamenii hipoacuzici

Apple şi-a pus la treabă inginerii responsabili cu următorul iPhone. Aceştia au creat o mască cu 3 straturi de protecţie care poate fi refolosită de 5 ori.

Apple a confirmat noua creaţie, însă aceasta va fi folosită doar de către angajaţii companiei. 
 
Nu este singura mască pe care Apple a inventat-o.
 
Alături de o universitate din Washington specializată în educarea persoanelor cu deficienţe de auz, Apple a creat Clear Mask. Aceasta este transparentă astfel încât hipoacuzicii să poată citi pe buzele angajaţilor. Aceasta a fost deja testată în 3 magazine ale companiei.
 
Şi în România se încearcă folosirea unor astfel de măşti pentru a-i ajuta pe hipoacuzici.
 
Raluca Ion, interpret în limbaj mimico gestual: Persoanelor cu deficienţă de auz le este de foarte mare ajutor această mască transparentă pentru a se vedea buzele, pentru a le facilita citirea pe buze.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici