Marile companii de advertising se aliază împotriva Apple

  • Şase companii care se ocupă de advertising pe mobil se aliază
  • Acestea vor să lucreze împreună pentru a se adapta la schimbările făcute de Apple
  • Utilizatorii de iPhone vor putea să aleagă dacă permit aplicaţiilor să folosească datele
1150 afișări
Imaginea articolului Marile companii de advertising se aliază împotriva Apple

Marile companii de advertising se aliază împotriva Apple

Decizia Apple de a da puterea în mâinile utilizatorilor afectează multe companii. Astfel, a fost creată o alianţă inedită.

Şase companii care se ocupă cu advertisingul pe mobil au decis să pornească un parteneriat. Asta deoarece se aşteaptă ca mulţi advertiseri să aibă de suferit după ce Apple va implementa o nouă funcţie pe iPhone. Cele şase companii sunt Liftoff, Fyber, Chartboost, Singular, InMobi şi Vungle.

Utilizatorii vor putea să aleagă dacă datele lor personale pot fi folosite de o aplicaţie în scopuri de advertising. Decizie care a întâlnit o opoziţie puternică mai ales din partea Facebook-ului.

Alianţa menţionată va oferi sfaturi pentru a-i ajuta pe advertiseri şi dezvoltatori să creeze reclame care ajung la consumatorii relevanţi. 

„Utilizatorii vor avea un cuvânt de spus cu privire la această monitorizare. Unii poate vor considera că oferirea acestor informaţii merită pentru a primi reclame personalizate. Mulţi alţii, suspectez, nu o vor face”, a explicat Tim Cook, CEO-ul Apple.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici