Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

33 afișări

Cod galben de vânt în Cluj şi de ceaţă la Constanţa şi Tulcea

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, atenţionări cod galben privind intensificări ale vântului în judeţul Cluj şi cod galben de ceaţă pentru judeţele Constanţa şi Tulcea .

Medic: Copilul care a căzut în puţ, tot intubat şi ventilat mecanic. Va fi consultat de neurolog

Copilul în vârstă de doi ani, care a căzut într-o fântână în Teleorman şi a fost scos după 10 ore de salvatori, este în continare intubat şi ventilat mecanic, el urmând a fi consultat şi de un neurolog. Medicii spun că rezultatul tratamentului antibiotic se va vedea într-o săptămână.

Antrenor de tenis din Cugir, acuzat că a VIOLAT o elevă de 11 ani, ARESTAT preventiv

Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de tenis din Cugir, judeţul Alba, a fost arestat preventiv, miercuri, fiind acuzat că a violat o elevă de unsprezece ani, după un antrenament, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mediul de business se ridică împotriva „revoluţiei fiscale“ anunţate de guvern: Nimeni nu ne-a consultat, sub masca „impozitului pe gospodărie“ se ascunde impozitul progresiv

Impozitul „pe gospodărie“ anunţat de guvern nu înseamnă altceva decât revenirea netransparentă la impozitul progresiv, susţin membrii Romanian Business Leaders (RBL). RBL este doar ultima organizaţie care respinge fără rest impozitul anunţat de Finanţe săptămâna trecută. 

Detaşat după scandalul URSULUI împuşcat în oraş, şeful Poliţiei Sibiu a revenit la în funcţia deţinută anterior. Motivarea instituţiei pentru o asemenea decizie

Comisarul-şef Tiberiu Iulian Ivancea, care a fost detaşat de la conducerea Poliţiei Sibiu, în noiembrie 2016, după ce un urs care s-a plimbat pe străzile din centrul Sibiului a fost împuşcat în oraş, a revenit, de miercuri, la conducerea IPJ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

FOTO 200 de elevi olimpici la limba şi literatura română au format un tricolor uman, la Alba Iulia

Circa 200 de elevi olimpici la limba şi literatura română au format, miercuri, în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, un tricolor uman, ţinându-se de mâini şi învârtindu-se în cerc, pe piese patriotice, manifestându-şi patriotismul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 #DIZGRAŢIAŢII Viaţa în cea mai aglomerată închisoare din România. Moş Vasile, 80 de ani: Nu ţin minte de când sunt închis, mi-au luat ideile

1.266 persoane private de libertate. Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi este unul dintre cele mai aglomerate din ţară. Procentul de supraaglomerare depăşeşte 170%, iar cea mai veche clădire a fost construită în anii ’80 şi nu are nici acum condiţii. Detalii în campania #DIZGRAŢIAŢII.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici