CRIZA IMIGRANŢILOR - MTI: Migranţii care au evadat din tabăra de la Roszke au fost aduşi înapoi cu autobuze - VIDEO

Sute de migranţi care au evadat luni după-amiază din centrul de recepţie de la Roszke au fost aduşi - toţi - înapoi în tabără, la bordul unor autobuze, în timpul nopţii de luni spre marţi, potrivit unui corespondent al agenţiei ungare oficiale de ştiri, relatează MTI.

359 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR - MTI: Migranţii care au evadat din tabăra de la Roszke au fost aduşi înapoi cu autobuze - VIDEO

MTI: Migranţii care au evadat din tabăra de la Roszke au fost aduşi înapoi cu autobuze (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

Aproximativ 1.000 de migranţi au rupt luni-după-amiaza cordoanele formate de poliţie la tabăra de la Roszke şi au ieşit pe autostrada M5.

Poliţia a blocat traficul pe autostradă, din motive de "securitate".

După ce a parcurs pe jos peste zece kilometri, un grup de aproximativ 150 de migranţi, inclusiv femei şi copii, s-a oprit să se odihnească.

Autobuze au sosit pe autostradă ca să-i adune pe migranţi şi să-i conducă înapoi în tabără.

Poliţia nu a recurs la forţă ca să-i urce pe migranţi în autobuze, scrie MTI.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici