BLACK FRIDAY la Carrefour, în perioada 17-26 noiembrie

Carrefour derulează în perioada 17-26 noiembrie campania de reduceri Black Friday, a anunţat joi retailerul francez.

1848 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY la Carrefour, în perioada 17-26 noiembrie

BLACK FRIDAY la Carrefour, în perioada 17-26 noiembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reducerile de preţ la electronice - televizoare, tablete şi laptop-uri -, electrocasnice şi aparate foto sunt, potrivit companiei, de până la 50%.

Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piaţa americană, marchează intrarea în sezonul de cumpărături de iarnă prin acordarea de reduceri semnificative de preţuri, în general pentru o zi.

Circa 4,1 milioane de români au auzit de această campanie şi aşteaptă ofertele retailerilor, iar dintre aceştia 59,3%, respectiv 2,43 milioane, sunt interesaţi să facă achiziţii, potrivit unui studiu realizat de compania Daedalus.

Printre companiile din România care au anunţat promoţii se numără eMAG, Altex, Flanco şi Orange.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici