Rădulescu, secretar de stat MADR: Ministrul Vlădescu mi-a cerut demisia

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Adrian Rădulescu a declarat joi, la un seminar, că ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, i-a cerut demisia într-o întâlnire pe care au avut-o anterior cu sindicatele din agricultură, pe motiv că a blocat fondurile către fermieri.

89 afișări
Imaginea articolului Rădulescu, secretar de stat MADR: Ministrul Vlădescu mi-a cerut demisia

Rădulescu, secretar de stat MADR: Ministrul Vlădescu mi-a cerut demisia (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

Sebastian Vlădescu a declarat după întâlnirea pe care a avut-o cu reprezentanţii sindicatelor din agricultură şi din Ministerul Agriculturii că până vineri va debloca plăţile pe cap de animal, restante din 2009.

Rădulescu a afirmat că ministrul Finanţelor l-a găsit pe el vinovat pentru blocarea acestor bani şi că i-a cerut demisia în cadrul întâlnirii avute la Ministerul Agriculturii.

"Vlădescu ne-a reproşat că nu i-am cerut, iar eu i-am explicat că nu am cerut deschiderea creditării, pentru că s-a terminat plafonul de subvenţii pe trimestrul al doilea şi i-am cerut majorarea acestuia din diminuarea plafoanelor pe trimestrele trei şi patru", a spus Rădulescu.

El a adăugat că unul dintre reproşurile lui Vlădescu este şi faptul că primesc subvenţii ferme care nu mai au animale de câţiva ani.

"Una din probleme o reprezintă subvenţia pe cap de vacă, pentru că mi s-a reproşat că sunt acordate subvenţii pentru 4.280 de ferme care nu mai au vaci", a precizat secretarul de stat în MADR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici