Cluburile de noapte din Anglia au început să ceară la intrare certificatul de vaccinare

  • Unele cluburi de noapte din Anglia au început să solicite permisul NHS Covid.
  • Abonamentele NHS Covid le oferă deţinătorilor posibilitatea să facă dovada vaccinării.
  • Acestea sunt disponibile prin intermediul aplicaţiei NHS din Anglia.
620 afișări
Imaginea articolului Cluburile de noapte din Anglia au început să ceară la intrare certificatul de vaccinare

Măsuri suplimentare de protecţie în cluburile de noapte

Premierul Boris Johnson a anunţat, la începutul acestei luni, că persoanele care frecventează cluburi de noapte şi alte locaţii unde se adună mulţimile vor trebui să fie complet vaccinate până la finalul lunii septembrie.

Unii proprietari de cluburi de noapte au spus că abonamentele Covid sunt „irealizabile” şi că nu le vor cere clienţilor. Alţii, au decis să se conformeze.

O2 Ritz din Manchester şi Electric Ballroom din Camden vor cere oaspeţilor să prezinte un permis NHS Covid valid ca şi condiţie de intrare în club.

"Pentru evenimentele noastre din Londra şi Manchester, solicităm Pass-urile Covid la punctul de intrare în cluburi", au spus organizatorii pe site-ul evenimentului.

Alte cluburi sub marca O2, administrate de Academy Music Group - în jur de 18 locaţii în Anglia, spun vizitatorilor că vor fi obligaţi să arate cum stau cu testul Covid la intrare.

Oamenii pot solicita, de asemenea, un permis de hârtie, pentru a dovedi statutul lor de vaccinaţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici