Zelenski nici nu vrea să audă de negocieri cu Moscova

În plin elan pe front, Ucraina plănuieşte să-şi mărească avansul faţă de invadatori.

1152 afișări
Imaginea articolului  Zelenski nici nu vrea să audă de negocieri cu Moscova

Zelenski nici nu vrea să audă de negocieri cu Moscova

În timp ce are loc o contraofensivă puternică a Kievului, pe de altă parte, Ucraina militează pentru o încetinire a negocierilor cu Moscova, având avantaj de front.

De altfel, în timp ce trupele ucrainene îşi continuă contraofensiva care pare să fi înfrânt armata rusă şi care a adus forţele Kievului la graniţa cu Rusia, preşedintele Zelenski, intervievat de CNN, a declarat că nu este dispus să negocieze cu Rusia: „Nu văd nicio dorinţă din partea lor. Nu vorbesc cu cei care dau ultimatumuri”.

Anterior, într-un mesaj video, Zelenski a susţinut că „istoria” independenţei Ucrainei a fost scrisă în aceste 200 de zile de război.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici