George Vintilă prezintă emisiunea "Live@6", la MTV România

George Vintilă va prezenta emisiunea "Live@6", difuzată la MTV România, din 23 septembrie, de luni până vineri, de la ora 18.00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

238 afișări
Imaginea articolului George Vintilă prezintă emisiunea "Live@6", la MTV România

George Vintilă (Imagine: Emil Badea/ Mediafax Foto)

George Vintilă ambalează motoarele pentru a da startul unei noi producţii MTV. Din 23 septembrie, DJ-ul ProFM revine pe sticlă cu un nou proiect, emisiunea "Live@6", pe care o va prezenta de luni până vineri, de la ora 18.00, la MTV România.

Încântat de proiect, George s-a implicat în toată structura show-ului de o oră, care va conţine şi premiere muzicale, dar şi câte un invitat în fiecare ediţie. George abia aşteaptă să îi provoace pe toţi cei care intră în platoul "Live@6" cu câteva rubrici îndrăzneţe. Astfel, toată lumea va fi trebui să "Dare to share", adică să dea răspunsuri sincere la întrebări incomode, să dezvăluie ce melodie se încadrează în categoria "Guilty pleasure", o piesă pe care o ascultă, deşi nu îi place stilul, sau să fie capabil în 60 de secunde să treacă de o probă fulger în rubrica "In a minute".

"Întotdeauna când a fost poftă prea mare şi pauză prea lungă, a apărut alt proiect TV pentru mine. Şi de data asta, Live@6 îmi vine bine precum mănuşa de pilot lăsată să aştepte în raft cu bucurie, pentru că nu e orice proiect TV, e un proiect MTV! Ocazie zilnică de a aduce viewer-ului ştiri tari, happening-uri şi invitaţi de lux, totul într-o oră completată de cea mai cool muzică de pe piaţă!", spune George.

"Live@6" le mai rezervă telespectatorilor MTV o surpriză. George va primi un ajutor de nădejde din partea colegei sale VJ MTV Oana Tache, care va completa emisiunea cu două rubrici pe gustul internauţilor.

"George este axat pe zona de entertainment alături de invitaţii săi, îi pune în dificultate şi scoate de la ei informaţii exclusive, iar mie îmi revine partea de comunicare «Live on the net» cu telespectatorii - cu cei care doresc să afle de la artiştii lor preferaţi răspunsul la întrebări în direct. Adăugăm viralul zilei, poll-urile şi subiectele de dezbatere plus tot ce mişcă on-line în cadrul rubricii «Face2Facebook»! Tot eu voi ţine la curent MTV-iştii cu ce înseamnă evenimente/concerte/cultura urbană/ fashion/clubbing şi cool happenings în cadrul rubricii «MTV Party Agenda»", spune Oana.

"Poate sună a clişeu, dar am fost fană a emisiunilor prezentate de George Vintilă: «ALO! Generaţia Pro!» se filma fix în perioada în care eu eram la Abracadabra, iar pentru «Zero», recunosc - depăşeam cu mult ora de culcare, spre disperarea mamei. Încă nu îmi vine să cred că o să prezint o emisiune alături de Vintilă, am mari emoţii...", încheie VJ-ul MTV.

Pe lângă cele două intervenţii din emisiunea "Live@6", Oana Tache prezintă şi produce emisiunile "Top 10 Most Viewed on MTV" şi "MTV Fresh", care din această toamnă revin cu noi ediţii la MTV România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici