Julia Roberts şi Alec Baldwin, într-un film despre maladia SIDA, regizat de Ryan Murphy

Actorii Julia Roberts şi Alec Baldwin fac parte din distribuţia filmului "Normal Heart", de Ryan Murphy, o adaptare cinematografică a musicalului omonim despre primele cazuri de HIV înregistrate în New York.

378 afișări
Imaginea articolului Julia Roberts şi Alec Baldwin, într-un film despre maladia SIDA, regizat de Ryan Murphy

Julia Roberts (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Actorii i se vor alătura lui Mark Ruffalo, care a semnat un contract în acest sens în iunie, anul trecut, informează The Hollywood Reporter.

Piesa a fost montată pentru prima dată off-Broadway în 1985 şi spune povestea primelor cazuri de HIV/SIDA înregistrate în New York.

Potrivit The Hollywood Reporter, Julia Roberts va juca rolul unei doctoriţe în scaun cu rotile, care este una din puţinele persoane ce iau în serios noua boală. Rolul acesta i-a adus lui Ellen Barkin un premiu Tony.

Alec Baldwin va juca rolul fratelui homofob al personajului interpretat de Ruffalo.

Julia Roberts a mai jucat într-un film regizat de Ryan Murphy, în 2010 - "Mănâncă, roagă-te, iubeşte/ Eat, Pray, Love".

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", a putut fi văzută recent alături de Tom Hanks în lungmetrajul "Larry Crowne".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici