Michael Jackson, cea mai bună voce masculină pop a anilor '80 - '90

Michael Jackson, Freddie Mercury şi Bryan Adams sunt cele mai bune voci masculine din muzica pop şi pop-rock a anilor '80 - '90, arată un sondaj realizat de Magic FM, în perioada 16 iunie - 22 iulie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

490 afișări
Imaginea articolului Michael Jackson, cea mai bună voce masculină pop a anilor '80 - '90

Michael Jackson, cea mai bună voce masculină pop a anilor '80 - '90 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regele pop-ului, Michael Jackson, a fost votat de peste 37% dintre ascultători, într-un sondaj desfăşurat pe MagicFm.ro. Freddie Mercury a primit 23% dintre voturi, în timp ce al treilea clasat, Bryan Adams, a strâns 10 procente.

Michael Bolton a adunat 7,8% din voturi, cunoscutul artist clasându-se pe locul al patrulea în top, fiind urmat de Sting şi George Michael.

Clasamentul este continuat de Phil Collins, Rod Stewart, Elton John şi Prince.

Sondajul s-a desfăşurat în perioada 16 iunie - 22 iulie, pe un eşantion de circa 1.300 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici