Victoria Beckham şi-a micşorat sânii

Victoria Beckham, fosta Posh Spice din trupa de succes Spice Girls şi, totodată, soţia celebrului fotbalist britanic David Beckham, a suferit o intervenţie chirurgicală de micşorare a sânilor, în Los Angeles, în urmă cu o lună, informează femalefirst.co.uk.

178 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham şi-a micşorat sânii

Victoria Beckham şi-a micşorat sânii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De când a fost declarată "o adevărată legendă a modei" de jurnaliştii britanici, Victoria Beckham s-a aflat în mod constat în atenţia presei internaţionale.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, Victoria Beckham a suferit, în urmă cu o lună, în Los Angeles, o intervenţie chirurgicală de micşorare a sânilor, după precedentele două intervenţii de mărire a bustului. Cu această ocazie, bustul său a fost redus de la mărimea 34D la mărimea 34B.

O sursă a declarat: "Victoria îşi dorea de multă vreme să renunţe la implanturile sale. Simţea că ele făceau parte din vechea ei imagine - păr lung, sâni mari, bronz artificial - şi ea a trecut peste acea perioadă din viaţa ei. S-a operat în urmă cu trei săptămâni şi este foarte mulţumită de rezultat. După operaţie, s-a dus la Londra pentru o serie de afaceri, iar apoi a plecat în Franţa, pentru a se vindeca în linişte".

Victoria Beckham, în vârstă de 34 de ani, locuieşte la Los Angeles alături de soţul ei, fotbalistul David Beckham, şi de cei trei copii ai lor, Brooklyn, Romeo şi Cruz. Pe de altă parte, Victoria Beckham este noua imagine a campaniei globale de promovare a colecţiei de lenjerie intimă pentru femei Emporio Armani, sezonul primăvară/vară 2009.

După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi mai multe linii de haine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici