PROMO.  AZI, ora 19.00, Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe Mediafax.ro. Invitaţii: Cosmin Ţugui, olimpic, câştigătorul discursului de la Putna, Costel Atanasiu, cercetător-virusolog la Wistar Institute şi analistul Bogdan Teodorescu

Este inspiraţie şi pasiune. În căutarea idealurilor pierdute şi a drumului spre Putna, discursul lui vibrează de istorie şi emoţie. Cosmin Ţugui, elev la colegiul ,,Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuţi şi câştigătorul Marelui Premiu pentru cel mai bun discurs la concursurile „Serbării de la Putna- 150. Continuitatea unui ideal” vine diseară la Marius Tucă pentru a ne da cea mai frumoasă definiţie a valorilor şi a patriotismului.

356 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 19.00, Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe Mediafax.ro. Invitaţii: Cosmin Ţugui, olimpic, câştigătorul discursului de la Putna, Costel Atanasiu, cercetător-virusolog la Wistar Institute şi analistul Bogdan Teodorescu

AZI, ora 19.00, Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe Mediafax.ro. Invitaţii: Cosmin Ţugui, olimpic, câştigătorul discursului de la Putna, Costel Atanasiu, cercetător-virusolog la Wistar Institute şi analistul Bogdan Teodorescu

Aşadar, unde eram alaltăieri, adică acum 550 de ani? Unde eram ieri, adică acum 150 de ani? Şi unde ne situăm astăzi? De ce a fi român în ţară şi în străinătate este o provocare zilnică? 
 
Cercetătorul Costel Atanasiu discută cu Marius Tucă despre miturile şi adevărurile pandemiei. Cum descrie acesta valul patru şi restricţiile aferente acestei perioade? Rămâne vaccinarea singurul antitot sau există tratamente care pot ajuta la scăderea cazurilor de Covid-19? Este certificatul verde o formă de discriminare şi cum privesc, înţeleg şi acceptă americanii schimbările aduse de pandemie? 
 
Între timp, Klaus Iohannis vizitează, împreună cu doamna Carmen, piramidele din Egipt. Cîţu ne spune, în continuare, că avem o economie care duduie. Record absolut! Nicolae Ciucă nu a câştigat nici bătălia, darămite războiul politic. Oficial, ne merge bine! În toată această ecuaţie cu multe necunoscute, Marius Tucă  împreună cu analistul Bogdan Teodorescu răspund la eterna şi fascinanta întrebare a acestor zile: noi pe când o punem de-un Guvern? 
 
La Aleph News şi pe Mediafax.ro: „Ştefan doarme şi un neam visează” (George Tofan)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici