România, lovită de vremea rea. Avertizare meteo de furtuni şi ploi

ANM a emis duminică o informare meteo de furtuni şi ploi în toată ţara, valabilă până luni dimineaţă. Meteorologii anunţă ploi de peste 30 - 40 l/mp şi vânt cu rafale de 45 - 50 km/h. De altfel, în cea mai mare parte a săptămânii viitoare va ploua.

6615 afișări
Imaginea articolului România, lovită de vremea rea. Avertizare meteo de furtuni şi ploi

România, lovită de vremea rea. Avertizare meteo de furtuni şi ploi

Informarea meteo de vreme rea este valabilă de duminică, ora 12.00 până luni, ora 10.00.

În intervalul menţionat, ploile, mai ales sub formă de aversă, însoţite pe alocuri de descărcări electrice vor fi în extindere dinspre sud în cea mai mare parte a ţării.

În Moldova, Muntenia, Oltenia, Carpaţii Meridionali şi Orientali, local se vor acumula cantităţi de apă de 15...25 l/mp şi izolat peste 30...40 l/mp.

Temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de 45...50 km/h în sudul, centrul şi estul teritoriului, precum şi pe crestele montane.

În cea mai mare parte a săptămânii viitoare vor fi perioade cu averse - în general moderate cantitativ - în majoritatea zonelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici