Florin Cîţu regretă situaţia din SUA: Nu pot să duc şapte-opt beri

Florin Cîţu recunoaşte că în SUA, în urmă cu 20 de ani, a băut „îndeajuns” cât să depăşească limita legală: El spune că atunci se întorcea de la aniversarea colegului său de cameră.

3113 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu regretă situaţia din SUA: Nu pot să duc şapte-opt beri

Florin Cîţu regretă situaţia din SUA: Nu pot să duc şapte-opt beri

„Era o sâmbătă, 3 decembrie. Fusese ziua colegului de cameră şi de acolo veneam. Am băut îndeajuns ca să depăşesc limita legală. Cred că bere am consumat”, relatează Florin Cîţu.

Întrebat dacă a băut mai mult de şapte-opt beri, el a răspuns: „Nu, nu pot să duc şapte-opt beri”.

„Dar am băut ca să depăşesc limita legală. (...) Am stat (în custodie - n.r.) până la terminarea tuturor procedurilor din statul Iowa. (...) Din ce mi-aduc aminte nu au fost 48 (de ore - n.r.), dar am plătit tot ce a fost nevoie sau dacă a fost nevoie”, adaugă Cîţu.

Cîţu a reiterat că nu va demisiona din funcţia de premier.

„În continuare avem o guvernare pe care trebuie să o ducem la capăt. Avem reforme pe care le-am început şi pe care trebuie să le ducem la capăt. Un eveniment care s-a întâmplat acum 21 de ani, pe care îl regret, nu are niciun fel de implicaţii în ceea ce facem noi astăzi”, a spus Cîţu.

Despre declaraţiile colegilor din coaliţia de guvernare, care au acuzat probleme de moralitate, Florin Cîţu a spus că a fost surprins neplăcut.

„Nu am auzit astfel de declaraţii atunci când un director al CFR Călători a lăsat oamenii fără să-i ajute sau nu am văzut niciun fel de discuţii când astăzi partenerii de coaliţie îşi strângeau mâna pe treptele PSD sau îi aveau alături de ei pe oamenii din PSD la pupitru în Guvern. Discuţiile acestea eu aş vrea să le am în coaliţie. Sunt de acord să discutăm acolo, dar nu în spaţiul public”, a spus Cîţu.

CITEŞTE AICI Florin Cîţu, despre cazul său: "Niciun moment nu m-am gândit să îmi dau demisia" / "Am discutat cu domnul preşedinte"

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici