Răspunsul neaşteptat dat de Dăncilă când a fost întrebată despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan la şefia organizaţiei femeilor

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în urma şedinţei CEx a PSD, că „i-ar place” să candideze şi Carmen Dan pentru şefia organizaţiei femeilor social-democrate, şi nu numai aceasta, pentru că nu doreşte să fie unicul candidat. Dăncilă este, în momentul de faţă, preşedintele interimar al organizaţiei.

1846 afișări
Imaginea articolului Răspunsul neaşteptat dat de Dăncilă când a fost întrebată despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan la şefia organizaţiei femeilor

Răspunsul neaşteptat dat de Dăncilă când a fost întrebată despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan la şefia organizaţiei femeilor

„Mi-ar place, mi-ar place să candideze nu numai Carmen Dan, oricine (pentru şefia organizaţiei de femei social-democrate - n.r) , pentru că asta este democraţia, nu vreau să fiu candidat unic. În fond, încrederea colegelor, a organizaţiilor va fi cea care va decide cine va conduce în perioada următoare organizaţia de femei”, a afirmat Viorica Dăncilă despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei femeilor social-democrate.

Ea a mai spus că alegerile pentru conducerea organizaţiei de femei a PSD vor avea loc ”probabil în ianuarie”, înaintea congresului partidului.

Comitetul Executiv s-a reunit, vineri, la sediul PSD, iar subiectele de discuţie au vizat fixarea datei alegerilor pentru organizaţia de femei a partidului, precum şi conferinţele judeţene pentru alegerile din alte filiale social-democrate.

Viorica Dăncilă a devenit preşedinte interimar al organizaţiei de femei PSD, după ce şi-a dat demisionat de la conducerea partidului, din cauza pierderii alegerilor prezidenţiale. Pentru a deveni preşedinte cu atribuţii depline al filialei este necesară organizarea unei conferinţe de alegeri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici