Zgonea anunţă amânarea şedinţei conducerii Camerei. Birourile Permanente reunite ale Parlamentului, vineri după ora 11:00

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat membrii Biroului Permanent, joi seară, că şedinţa acestui for se amână pentru o dată ulterioară şi că plenul va fi convocat pentru vineri dimineaţă la ora 09.00.

547 afișări
Imaginea articolului Zgonea anunţă amânarea şedinţei conducerii Camerei. Birourile Permanente reunite ale Parlamentului, vineri după ora 11:00

Valeriu Zgonea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Joi seară, la plecarea de la Palatul Parlamentului, Valeriu Zgonea a declarat că şedinţa Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului va avea loc vineri "după ora 11:00", el afirmând că se ştia "de mult" de amânarea de joi seară a şedinţei şi a audierilor miniştrilor în Comisii.

"Birourile Permanente reunite după ora 11:00, iar la 9:00 avem plenul (Camerei n.r.)", a spus Zgonea.

Întrebat de ce s-au amânat şedinţa din această seară şi audierile miniştrilor, el nu a răspuns, arătând doar că se ştia "de mult" acest lucru.

De asemenea, întrebat dacă este sigură  desfărurarea vineri a audierile miniştrilor în comisiile de specialitate, el a refuzat să răspundă. "Nu mai fiţi stresaţi", le-a spus el jurnaliştilor.

Anterior, chestorul senatului Ioan Chelaru declara că Birourile Permanente reunite ale Parlamentului au fost convocate pentru vineri la ora 09:00, urmând să fie stabilite audierile miniştrilor propuşi pentru Cabinetul Ponta, el precizând că audierile vor avea loc "într-o oră din acea clipă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici