Accident GRAV în Timiş: O femeie a murit, iar o fetiţă de cinci a fost rănită în urma impactului dintre două maşini

O femeie în vârstă de 65 de ani a murit, iar o fetiţă de cinci ani a fost rănită, vineri, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Săcălaz, din judeţul Timiş, în care au fost implicate două maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

863 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Timiş: O femeie a murit, iar o fetiţă de cinci a fost rănită în urma impactului dintre două maşini

Accident GRAV în Timiş: O femeie a murit, iar o fetiţă de cinci a fost rănită în urma impactului dintre două maşini

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un bărbat de 40 de ani a condus o maşină pe o stradă din localitate, iar la o intersecţie nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, la volanul căruia se afla o femeie de 49 de ani.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 65 de ani a murit, iar o fetiţă de cinci ani a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambele erau pasagere în maşina care circula regulamentar.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a arătat IPJ Timiş.

Cei doi şoferi au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici