Accident teribil provocat de un tânăr de 20 de ani, băut şi fără permis: O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Un tânăr de 20 de ani, din Caracal, a provocat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident mortal pe DN6, în judeţul Olt. Poliţiştii au stabilit că acesta consumase alcool şi nu avea permis de conducere.

5624 afișări
Imaginea articolului Accident teribil provocat de un tânăr de 20 de ani, băut şi fără permis: O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Un tânăr de 20 de ani, băut şi fără permis, a provocat un accident mortal în Olt

Potrivit IPJ Olt, tânărul de 20 de ani, din Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în afara comunei Drăghiceni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 18 ani a murit, iar alţi trei pasageri din maşină au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Poliţiştii au stabilit că tânărul aflat la volan nu are carnet de conducere, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Taguri:
accident,
mortal,
tânăr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici