Angelina Jolie, vizită la un spital de copii din Roma pentru a se întâlni cu copiii ucraineni care au fugit din ţară

Angelina Jolie a vizitat spitalul de copii Bambino Gesù din Roma pentru a se întâlni cu copiii ucraineni care au ajuns în Italia din cauza conflictului, precum şi cu medicii şi asistentele care îi îngrijesc.

717 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, vizită la un spital de copii din Roma pentru a se întâlni cu copiii ucraineni care au fugit din ţară

Sursa foto: Facebook Ospedale Pediatrico Bambino Gesù

Vizita a avut loc miercuri.

„Mă rog pentru sfârşitul războiului. Este singurul mod de a opri suferinţa şi fuga din zonele de conflict. Este îngrozitor să vezi cum copiii plătesc preţul, în vieţi pierdute, sănătate afectată şi traume", a spus Angelina Jolie, conform unei postări a spitalului.

Vizita vedetei a avut loc chiar în ziua în care ONU a confirmat că 4 milioane de ucraineni au fugit din ţara lor într-o lună. Alte 6,5 milioane de persoane au fost strămutate în interiorul ţării.

Potrivit UNICEF, mai mult de jumătate dintre copiii ucraineni sunt mutaţi în interiorul ţării sau au fugit din cauza impactului devastator al conflictului asupra vieţii lor. „Războiul a provocat una dintre cele mai rapide fluxuri de copii pe scară largă de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace”, declara directorul executiv al UNICEF, Catherine Russell.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici