Boc: Guvernul nu va merge pe mâna populismului, chiar dacă este o perioadă de criză

Guvernul nu va aplica politici populiste în sectorul public, chiar dacă este o perioadă de criză, iar banii vor fi orientaţi spre investiţii şi cofinanţarea proiectelor UE, a declarat, marţi, premierul Emil Boc.

63 afișări
Imaginea articolului Boc: Guvernul nu va merge pe mâna populismului, chiar dacă este o perioadă de criză

Boc: Guvernul nu va merge pe mâna populismului, chiar dacă este o perioadă de criză (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Guvernul nu va merge pe mâna populismului. Dacă luăm bani de la cofinanţarea proiectelor UE, ne tăiem propria şansă de dezvoltare", a spus Boc, la o conferinţă privind analiza funcţională a administraţiei publice.

Aproape 10.000 de cadre didactice din toate judeţele ţării sunt aşteptate la mitingul FSLI care va avea la Palatul Victoria, marţi, de Ziua Mondială a Educaţiei, liderii sindicali chemându-i pe părinţi şi pe studenţi să se alăture acţiunii, pentru a salva şcoala românească.

Mitingul din Piaţa Victoriei va avea loc între orele 11.00 şi 12.30, după care sindicaliştii vor merge în marş pe Calea Victoriei, până la sediile ministerelor Muncii şi Educaţiei, unde vor protesta, iar reprezentanţii acestora vor depune memorii cu revendicările personalului din învăţământ.

La Palatul Cotroceni vor protesta, de la ora 12.30, sindicaliştii Federaţiei Educaţiei Naţionale şi Federaţiei "Spiru Haret".

Liderii celor două federaţii au anunţat că la mitingul de la Palatul Cotroceni vor participa mii de angajaţi din învăţământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici