Brazilia, sub ape. Inundaţiile de la Rio de Janeiro au făcut cel puţin 18 morţi

Ploile torenţiale care au lovit Petropolis, o regiune muntoasă din statul Rio.

278 afișări
Imaginea articolului Brazilia, sub ape. Inundaţiile de la Rio de Janeiro au făcut cel puţin 18 morţi

Brazilia, sub ape. Inundaţiile de la Rio de Janeiro au făcut cel puţin 18 morţi

Cel puţin 18 persoane au murit în urma alunecărilor de teren şi a inundaţiilor care au avut loc din cauza ploilor torenţiale care au lovit Petropolis, o regiune muntoasă din statul Rio de Janeiro.

Potrivit pompierilor, peste 180 de militari lucrează în regiune care a înregistrat deja sute de morţi din cauza ploilor abundente înregistrate în 2011.

Autorităţile au anunţat că 25,8 centimetri de ploaie au căzut în zonă în decurs de 3 ore, aproape la fel de mult ca în ultimele 30 de zile la un loc.

În videoclipurile postate pe reţelele de socializare se pot vedea maşini şi case duse de alunecările de teren şi şiroaiele de apă.

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, care călătoreşte în Rusia, a scris pe Twitter că i-a instruit pe miniştrii săi să ofere sprijin imediat populaţiei afectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici