Buzău: Un mort şi cinci răniţi, în urma unui accident rutier

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit, iar alte cinci persoane, între care un copil de doi ani, au fost rănite într-un accident rutier petrecut, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 10, Buzău-Braşov, în localitatea buzoiană Unguriu.

85 afișări
Imaginea articolului Buzău: Un mort şi cinci răniţi, în urma unui accident rutier

Un mort şi cinci răniţi, în urma unui accident petrecut în judeţul Buzău (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Buzău, accidentul s-a petrecut în jurul orei 2.00, pe fondul vitezei excesive şi a unui drum periculos, cu multe curbe.

Şoferul, un tânăr de 33 de ani, din comuna buzoiană Verneşti, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de riscantă, iar maşina a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Nehoiu.

În urma accidentului, şoferul de 33 de ani a murit, cei patru pasageri din maşina condusă de acesta - un bărbat, două femei şi un copil de doi ani - au fost răniţi.

De asemenea, a fost rănit un pasager din autoutilitara lovită, un bărbat în vârstă de 46 de ani. Toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital, unde au rămas internaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici