Carmen Iohannis va preda în continuare la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu

Carmen Iohannis, soţia presedintelui Klaus Iohannis, va preda în continuare Limba engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, aceasta cerând Consiliului de Administraţie al unitătii şcolare încadrarea cu o jumătate de normă pentru anul şcolar 2015 - 2016.

1219 afișări
Imaginea articolului Carmen Iohannis va preda în continuare la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu

Carmen Iohannis (Imagine: Dumitru Matiu-Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Judeţului (ISJ) Sibiu, Livia Creţulescu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a decis să predea Limba engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu şi în anul şcolar 2015 - 2016.

"Doamna Iohannis a cerut în scris să predea în continuare, cu jumătate de normă, la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu. Consiliul de Administraţie al unitătii a decis să accepte cererea, iar doamna Iohannis va preda în continuare Limba engleză", a declarat Livia Creţulescu.

Potrivit acesteia, profesorii unităţii şcolare respective "şi-au manifestat bucuria de a o avea pe Carmen Iohannis în continuare în mijlocul colectivului".

Cel mai probabil, soţia preşedintelui Iohannis va sustine cele opt ore care formează o jumătate de normă în două zile consecutive.

Carmen Iohannis preda de mai mulţi ani Limba engleza la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, unitate de învăţământ la care a fost şi ea elevă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici