Conducere nouă la aeroporturile Otopeni şi Băneasa

  • Ministerul Transporturilor a numit persoane noi în fruntea aeroporturilor Otopeni şi Băneasa.
  • Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are începând de vineri un nou consiliu de administraţie şi un nou director general.
1736 afișări
Imaginea articolului Conducere nouă la aeroporturile Otopeni şi Băneasa

Conducere nouă la aeroporturile Otopeni şi Băneasa

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat vineri schimbările din Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. Noul director general este Cosmin Peşteşan. Modificările au fost făcute ca urmare a pierderilor suferite de companie şi a lipsei măsurilor de redresare.

„Aeroporturile Otopeni şi Băneasa au de astăzi la conducere profesionişti: un nou consiliu de administraţie şi un nou director general. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a avut pierderi de 120 de milioane de lei anul trecut. Desigur, pandemia a afectat major veniturile companiei, dar măsurile necesare de reducere a costurilor nu au fost aplicate. În condiţiile unei reduceri a traficului şi veniturilor cu 70%, s-au acordat prime salariale de milioane de lei în 2020”, a anunţat, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Ministrul a anunţat şi care sunt priorităţile noii conduceri.

„Recent au apărut în spaţiul public o serie de fotografii care arătau starea deplorabilă a interiorului clădirii. I-am cerut noului director general Cosmin Peşteşan să se ocupe cu prioritate de aceste aspecte care ne fac de ruşine principala poartă de intrare aeriană în ţară. În noul consiliu de administraţie membrii sunt atât specialişti în aviaţie, cât şi oameni cu profil solid în business, finanţe şi audit. Prioritar pentru ei este un plan solid de dezvoltare şi finanţare a aeroportului, a noului terminal modern, care să aibă infrastructuri feroviare şi rutiere de sec. 21 integrate”, a precizat ministrul Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici