Copilul care a căzut de la etajul 8 este în continuare în comă, medicii nu îl operează deocamdată

Copilul de 11 ani care a căzut vineri seară de la etajul 8 al unui bloc din cartierul bucureştean Obor este în continuare în comă la Spitalul Floreasca, iar medicii spun că, deocamdată, nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale.

230 afișări
Imaginea articolului Copilul care a căzut de la etajul 8 este în continuare în comă, medicii nu îl operează deocamdată

Copilul care a căzut de la etajul 8 este în continuare în comă, medicii nu îl operează deocamdată (Imagine: Octav Ganea - MediafaxFoto)

"Copilul, care are cetăţenie vietnameză, este în comă, intubat, starea lui se menţine foarte gravă. Are un hematom major la ficat şi politraumatisme. Deocamdată, nu se pune problema unei intervenţii chirurgicale", a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, dr. Cristian Pandrea de la Floreasca.

Potrivit Poliţiei, vineri seară, la 18.10, la 112 s-a primit un apel referitor la o "precipitare domestică" într-un apartament al unui bloc din zona Obor, în urma căreia un copil a căzut de la etaj.

Un echipaj SMURD sosit de urgenţă la faţa locului a găsit copilul în stare foarte gravă, dar prezentând activitate cardiacă.

El a fost transportat la Spitalul Floreasca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici