Cornel Dinu a fost externat de la Spitalul Floreasca. Are o formă fizică foarte bună şi nu are restricţii alimentare

Cornel Dinu are o formă fizică foarte bună şi nu are restricţii alimentare, a declarat, vineri, medicul Şerban Brădişteanu, la externarea administratorului delegat al FC Dinamo, care a stat internat la Spitalul Floreasca aproape două luni şi a fost operat pe cord deschis.

273 afișări
Imaginea articolului Cornel Dinu a fost externat de la Spitalul Floreasca. Are o formă fizică foarte bună şi nu are restricţii alimentare

Cornel Dinu a fost externat de la Spitalul Floreasca (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

"Are o formă fizică foarte bună, sper ca în continuare să rămână aşa", a spus medicul Şerban Brădişteanu, şeful clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, într-o conferinţă de presă la care a venit însoţit de Cornel Dinu.

Administratorul delegat al FC Dinamo a spus că este foarte emoţionat şi i-a mulţumit medicului Şerban Brădişteanu că l-a "reîntors spre o viaţă normală".

El a mulţumit şi personalului medical de la spital, care a dat dovadă de rigoare, disciplină, competenţe şi sensibilitate extraordinară.

Dinu a ţinut să mulţumească şi jurnaliştilor pentru modul în care au relatat "această cumpănă" din viaţa lui.

"Sunt emoţionat şi copleşit de personalitatea domnului profesor, dar şi de sensibilitatea şi rigoarea personalului medical, asistentelor, infirmierelor", a adăugat Cornel Dinu.

El a precizat că putea fi externat în urmă cu zece zile, dar profesorul Brădişteanu a vrut să îl mai ţină sub supraveghere.

Cornel Dinu a spus că va fi condus acasă de profesorul Şerban Brădişteanu, nu de fiul său, precizând că acesta a fost "trimis să pregătească nunta" care va avea loc sâmbătă.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu a fost externat, vineri, din Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Dinu a fost internat în 19 iulie în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa. Medicii au stabilit că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. În 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

Fiul lui Cornel Dinu se căsătoreşte sâmbătă, el exprimându-şi în ultima perioadă speranţa ca tatăl său să-i fie alături la ceremonie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici