Doi bărbaţi, prinşi de jandarmi în timp ce încercau să scoată bani de pe cardul unui focşănean. Proprietarul cardului nu poate fi găsit

Doi bărbaţi care au fost surprinşi în flagrant delict de către jandarmii bucureşteni, în zona Gării Obor, în timp ce încercau să scoată bani de pe cardul unui focşănean care nu a putut fi contactat de autorităţi sau de familie, au fost duşi la audieri la Secţia 8 din Capitală.

217 afișări

O patrulă de jandarmi aflată în zona Gării Obor a observat, luni dimineaţă, doi bărbaţi care încercau să scoată bani de la un ATM, cei doi uitându-se îngrijoraţi în preajma lor, ceea ce a atras atenţia jandarmilor, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Niculae.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că proprietarul cardului este un bărbat din Focşani, pe care au încercat să-l contacteze, însă fără succes.

Ei au reuşit să o contacteze pe soţia acestuia, care a spus că a vorbit duminică seară cu bărbatul, care venea din Germania, fiind în drum spre Focşani şi că acesta nu i-a spus că ar fi fost jefuit sau că şi-a pierdut cardul. Femeia a adăugat că aceea a fost ultima convorbire cu soţul ei, ulterior telefonul fiind închis.

Cei doi tineri care au fost ridicaţi de jandarmi au spus că ei au găsit cardul în zona Gării Obor, aceştia având asupra lor două chitanţe ce arată că au mai încercat să scoată bani de pe card, tot luni dimineaţă.

La ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile şi familia bărbatului din Focşani încearcă să ia legătura cu acesta, pentru a stabili cum a ajuns cardul său în mâinile celor doi suspecţi.

De asemenea, surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că cei doi bărbaţi sunt audiaţi la Secţia 8 Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici