Elev de la Colegiul Agricol, bătut la şcoală. Maşina SMURD care a intervenit, lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii care era în stare de ebrietate

Un elev al Colegiului Agricol din Capitală a fost lovit la cap în urma unui conflict pe care l-a avut cu un coleg, în sala de clasă, iar maşina cu care echipajul SMURD a venit să-l preia a fost lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii care era în stare de ebrietate.

290 afișări
Imaginea articolului Elev de la Colegiul Agricol, bătut la şcoală. Maşina SMURD care a intervenit, lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii care era în stare de ebrietate

Elev de la Colegiul Agricol, bătut la şcoală. Maşina SMURD care a intervenit, lovită în curtea şcolii de un angajat al unităţii care era în stare de ebrietate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Elevul a fost transportat la Spitalul Elias, fiind rănit în spatele urechii, potrivit directorului medical al unităţii sanitare, Dana Safta. Adolescentul susţine că a fost bătut de un coleg, mai spus Safta.

Surse din Poliţie au precizat, pentru MEDIAFAX, că băiatul, care are 16 ani, s-a lovit cu capul de calorifer, după ce a căzut în urma conflictului.

Maşina SMURD care a mers la liceu pentru a-l prelua pe elevul rănit a fost lovită, în curtea unităţii de învăţământ, de un autoturism condus de un angajat al şcolii. Pentru că acesta părea băut, la faţa locului a fost chemat un echipaj al Brigăzii Rutiere pentru a-i testa alcoolemia. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 1,25 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti aşteaptă un raport în legătură cu acest caz de la conducerea Colegiului Agricol, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al inspectoratului, Marian Banu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici