HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020: Trei zodii au parte de un sfârşit de weekend aşa cum şi-au dorit

Ultima zi a acestei săptămâni stă sub influenţa aspectului armonios de trigon dintre Luna din Taur şi Jupiter din Capricorn.

6243 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020: Trei zodii au parte de un sfârşit de weekend aşa cum şi-au dorit

Pe acest fundal, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) au parte de un final de weekend aşa cum şi-au dorit.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE BERBEC

Cu toate că-i duminică, astrele anunţă pentru astăzi oportunităţi de suplimentare a bugetului. S-ar putea să fie vorba de faptul că lucrezi astăzi, ceea ce te califică pentru un bonus sau o primă, sau poate te ocupi de unele activităţi extraprofesionale aducătoare de profituri. În orice caz, cert este că s-ar putea să finalizezi săptămâna cu mai mulţi bani în buzunar decât aveai atunci când a început weekend-ul. Trebuie doar să ai viteză de reacţie.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE TAUR

Duminica te surprinde bine dispus(ă) şi cu chef de călătorii. Dacă nu ai reuşit să pleci niciunde în acest weekend, poate nu ar fi rău să profiţi de ultima zi a acestei săptămâni pentru a evada din jungla urbană. Nu este nevoie de o destinaţie exotică pentru a-ţi încărca bateriile departe de casă. La fel de bine-ţi va prinde o plimbare prin natură, o drumeţie la munte sau o gură de aer curat la ţară.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE GEMENI

Cu toate că eşti o persoană activă, astăzi s-ar putea să ai chef mai mult de stat acasă. Pare că activităţile de peste săptămână şi/ sau de ieri au fost destul de solicitante pentru tine la nivel fizic şi emoţional, motiv pentru care simţi nevoia să leneveşti pe canapea şi să nu faci mare lucru. Câteodată este bine să fii egoist(ă) şi să te ocupi de propriile nevoi. Amână eventualele alte planuri pe săptămâna viitoare.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE RAC

Ultima zi a acestei săptămâni este una perfectă atât pentru ieşiri cu prietenii, cât şi pentru întâlniri romantice. Dacă ai deja pe cineva în viaţa ta, poate reuşeşti să aduci laolaltă cele două tabere cu ocazia unui film în oraş sau a unui brunch. În cazul în care eşti încă în căutarea persoanei potrivite, s-ar putea ca amicii să îţi facă astăzi cunoştinţă cu o persoană extrem de interesantă, cu care ieşi cândva săptămâna viitoare.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE LEU

În cazul în care lucrezi astăzi, nu vei duce deloc lipsă de randament. Ba dimpotrivă chiar, s-ar putea să ai parte de mai mult spor decât în a doua parte a săptămânii care este pe cale să se încheie. De asemenea, dacă programul de lucru de luni este prea plin, poţi să ţi-l eliberezi puţin apucându-te astăzi de unele sarcini care necesită unele pregătiri. În felul acesta, furi startul de săptămâna viitoare şi-ţi impresionezi şefii.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE FECIOARĂ

Aceasta este o zi numai bună de a o petrece cu partenerul şi/ sau copiii. Pe unii(ele) dintre voi, duminica aceasta v-ar putea surprinde destul de departe de casă, într-o excursie scurtă în afara localităţii de reşedinţă. Ori poate ai parte de musafiri de departe, de care ţi-a fost tare dor şi pe care i-ai aşteptat de mult. La fel de benefică se poate dovedi o vizită la unul dintre locurile sacre din apropierea casei.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE BALANŢĂ

În cazul tău, duminica aceasta s-ar cere petrecută în familie, cu atât mai mult dacă nu ai reuşit să stai prea mult cu familia în restul săptămânii ori aţi traversat de curând o perioadă mai tensionată. De asemenea, dacă părinţii locuiesc aproape, nu ar strica să le faci o vizită sau să îi inviţi pe la tine. S-ar bucura mult şi dacă le-ai da un simplu telefon, să le povesteşti cum ţi-a mers săptămâna aceasta.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE SCORPION

Aceasta este o zi perfectă pentru a o petrece discutând unele lucruri importante cu partenerul sau ieşind doar voi doi. Poate că nu aţi petrecut suficient timp de calitate împreună zilele trecute din pricina programului vostru aglomerat, semn că s-au adunat suficiente lucruri pe care ar fi indicat să le dezbateţi pe îndelete în faţa unui vin bun. Iar dacă nu ai încă pe cineva, găseşte-ţi curajul de a invita pe acel cineva în oraş.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor care ar putea să fie extrem de activi(e) astăzi în plan financiar. Poate dai o fugă până la muncă deşi nu lucrai astăzi ori te ocupi de unele activităţi care ţi-ar putea aduce unele venituri suplimentare. Indiferent dacă sunt imediate câştigurile sau nu, cert este că faci contribuţii palpabile la consolidarea situaţiei tale materiale din această perioadă. Nu-ţi fie teamă, vei culege cât de curând roadele eforturilor tale.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE CAPRICORN

Ultima zi a acestei săptămâni te surprinde într-o dispoziţie romantică şi jucăuşă, perfectă pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubită şi/ sau copiii. Aşadar, dispui de toate premisele necesare unui final de săptămână apoteotic. În cazul în care nu ai cunoscut încă persoana potrivită, poate ar fi cazul să dai curs invitaţiei prietenilor de a ieşi în oraş. Există posibilitatea să cunoşti pe cineva care îţi va surescita interesul fără să vrei neapărat.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Deşi eşti o persoană foarte activ(ă) în plan social, s-ar putea ca astăzi să nu ai dispoziţia necesară pentru a ieşi în grupuri mari şi zgomotoase. Ai prefera mai degrabă să stai acasă cu familia ori de unul(a) singur(ă), citind sau vizionând seriale pe canapea. Nu te simţi vinovat(ă) pentru asta pentru că tu ştii cel mai bine de ce anume ai nevoie pentru a-ţi încărca bateriile la nivelul maxim pentru săptămâna care stă să-nceapă.

HOROSCOP 2 FEBRUARIE PEŞTI

Pe unii(ele) dintre voi, duminica aceasta i/le-ar putea găsi în compania prietenilor, la o ieşire ad hoc în oraş sau chiar la o aniversare sau un alt eveniment social important. Cert este că îţi va prinde bine să mai schimbi câte o vorbă cu ei şi să faci schimb de impresii cu privire la unele experienţe comune. Este drept că asemenea întâlniri pot deveni obositoare pentru tine la un moment dat, dar te vor bucura.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici