Incendiu cu degajări mari de fum într-o casă din Botoşani. Ce a declanşat focul. FOTO

Doi soţi au suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit, duminică dimineaţa, în casa lor din localitatea Corni, judeţul Botoşani. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum, după ce cei doi au încercat să aprindă focul în sobă cu benzină.

94 afișări
Imaginea articolului Incendiu cu degajări mari de fum într-o casă din Botoşani. Ce a declanşat focul. FOTO

Incendiu cu degajări mari de fum într-o casă din Botoşani. FOTO

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost chemaţi, duminică dimineaţa, la un incendiu care a cuprins o casă din localitatea Corni.

Pompierii au constatat că ardeau bunurile dintr-o cameră, cu degajări mari de fum.

Două persoane, soţ şi soţie, de 63, respectiv 62 ani, au suferit arsuri la braţe şi feţe, după ce au încercat să aprindă focul în sobă folosind benzină.

„Victimele sunt conştiente, cu funcţiile vitale sunt bune. (...) Au fost stabilizate şi sunt în curs de transfer la UPU Botoşani. Incendiul este localizat, se lucrează la înlăturarea efectelor negative”, arată prezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici