INML a finalizat raportul probelor ADN din dosarul Caracal. Rezultatele au fost trimise la DIICOT

INML a finalizat, vineri seară, raportul privind probele ADN din oasele găsite în pădure în cazul Caracal şi a fost transmis către DIICOT, potrivit unor surse din Ministerul Sănătăţii. Procurorii încă nu au primit raportul, arată surse judiciare, însă probabil este o chestiune de procedură.

10317 afișări
Imaginea articolului INML a finalizat raportul probelor ADN din dosarul Caracal. Rezultatele au fost trimise la DIICOT

INML a finalizat raportul probelor ADN din dosarul Caracal. Rezultatele au fost trimise la DIICOT

Surse din cadrul Ministerului Sănătăţii au precizat, pentru MEDIAFAX, că INML a finalizat raportul privind probele ADN găsite de anchetatori în pădurea din Caracal şi a fost transmis către DIICOT. Instituţiile abilitate vor prezenta public rezultatul, arată aceleaşi surse.

Pe de altă parte, surse judiciare arată că procurorii încă nu au primit raportul, însă probabil este o chestiune de procedură.

Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

DIICOT a anunţat, miercuri, că rămăşiţele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparţin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu, anunţă DIICOT.

Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Taguri:
raport,
inml,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici