Israelul relaxează măsurile de intrare în ţară

  • Israelul a anunţat o relaxare a măsurilor la intrarea în ţară.
  • Astfel, din 20 mai se renunţă la testele PCR efectuate la sosirea pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.
284 afișări
Imaginea articolului Israelul relaxează măsurile de intrare în ţară

Israelul a anunţat că va renunţa la testarea obligatorie Covid-19 a călătorilor care sosesc pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv şi automat la izolarea de 24 de ore până la primirea rezultatului. Începând cu data de 20 mai 2022, turiştii români vor putea călători în Israel doar în baza unui test PCR negativ prezentat înainte de a se îmbarca într-o cursă către această ţară.

Ministerul israelian al Sănătăţii a precizat că testarea pe Ben Gurion nu va mai fi solicitată din 20 mai. Ca argument pentru luarea acestei decizii, Ministerul a raportat o scădere în numărul zilnic de infectări, de la peste 6.000, la mai puţin de 2.000 în ultima lună.

Mai mult, străinii pot opta pentru realizarea unui test rapid antigen într-un interval de 24 de ore înainte de plecarea spre Israel sau a unui test PCR cu 72 de ore înainte de călătorie.

Până în acest moment, pe aeroportul Ben Gurion, toţi pasagerii care intră în ţară, fie că sunt israelieni sau străini, sunt direcţionaţi către centre de testare PCR urmând a rămâne în izolare la hotel până la primirea rezultatului testului PCR.

În luna aprilie, prima lună de relaxare a restricţiilor, aproape 4.000 de români au călătorit în Ţara Sfântă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici