Judecătorii au arestat în această săptămână 33 de persoane implicate în trafic de droguri

Instanţele din Cluj, Braşov, Craiova, Mehedinţi şi Sibiu au arestat, în această săptămână, 33 de persoane implicate în trafic de droguri de mare risc, alte şase au interdicţie de a părăsi România pe parcursul cercetărilor desfăşurate de procurorii DIICOT.

59 afișări
Imaginea articolului Judecătorii au arestat în această săptămână 33 de persoane implicate în trafic de droguri

Judecătorii au arestat în această săptămână 33 de persoane implicate în trafic de droguri

Procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - structura centrală, serviciile teritoriale Bucureşti, Cluj, Craiova şi Birourile teritoriale Bucureşti, Braşov, Mehedinţi, Sibiu, împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, în săptămâna 6-10 octombrie, au efectuat mai multe acţiuni de flagrant delict în vederea combaterii traficului stradal de droguri şi a consumului de droguri de risc şi mare risc, informează site-ul DIICOT.

În urma acestor acţiuni, derulate în municipiul Bucureşti, dar şi în localităţile Cluj, Braşov, Craiova, Mehedinţi, Sibiu, în care au fost cercetate un număr total de 39 de persoane, pentru 33 dintre acestea dispunându-se reţinerea şi arestarea preventivă, iar faţă de şase s-a luat măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara.

De asemenea, în timpul percheziţiilor domiciliare efectuate s-a procedat la ridicarea, în vederea confiscării speciale, a mai multor cantităţi de droguri de risc (cannabis şi rezină de cannabis) şi de mare risc (heroină, cocaină, comprimate ecstasy, timbre LSD).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici