O femeie a câştigat 2 milioane de dolari la loz, după ce şi-a cheltuit averea pe un tratament medical

O femeie din Florida a câştigat 2 milioane de dolari după ce şi-a cheltuit economiile de-o viaţă pentru tratamentul împotriva cancerului la sân a fiicei sale.

408 afișări
Imaginea articolului O femeie a câştigat 2 milioane de dolari la loz, după ce şi-a cheltuit averea pe un tratament medical

O femeie a câştigat 2 milioane de dolari la loz, după ce şi-a cheltuit averea pe un tratament medical

Geraldine Gimblet a câştigat la loterie la o zi după ce s-a încheiat tratamentul fiicei sale. Ea a declarat că utilizarea economiilor pentru a-şi ajuta fiica să învingă cancerul a fost o decizie uşoară, dar că efortul a fost mai mult decât răsplătit atunci când a câştigat 2 milioane de dolari la un loz răzuibil.

Ea a mai povestit că atunci când s-a dus să cumpere lozul, vânzătorul i-a spus că nu mai are.

„L-am rugat să mai verifice o dată. (...) L-a găsit pe ultimul!", le-a spus ea oficialilor loteriei din Florida, potrivit Sky News.

Deoarece a ales să încaseze premiul imediat, femeia va primi suma de 1,6 milioane de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
loz,
femeie,
câştig

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici