Percheziţii de amploare în Bucureşti şi alte patru judeţe. Mai multe arme şi sute de cartuşe ridicate de poliţişti

Poliţişti au confiscat, miercuri, 10 arme, sute de cartuşe şi peste 1.400 de alice, după percheziţii făcute în Bucureşti, precum şi în judeţele Călăraşi, Bacău, Galaţi şi Ilfov.

4840 afișări
Imaginea articolului Percheziţii de amploare în Bucureşti şi alte patru judeţe. Mai multe arme şi sute de cartuşe ridicate de poliţişti

Percheziţii de amploare în Bucureşti şi alte 4 judeţe. Mai multe arme şi sute de cartuşe ridicate de poliţişti

Poliţiştii specializaţi în arme explozivi şi substanţe periculoase au făcut, miercuri, 10 percheziţii, la locuinţele mai multor persoane bănuite că ar fi achiziţionat fără drept arme neletale şi muniţie.

Descinderile au fost în judeţele Călăraşi, Bacău, Galaţi şi Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, într-o anchetă demarată în luna februarie.

„În cauză există indicii că mai multe persoane specializate în comiterea de infracţiuni la regimul armelor şi al muniţiilor ar fi achiziţionat arme şi muniţie de la o persoană din judeţul Galaţi. Până în prezent, au fost depistate ca fiind deţinute ilegal 10 arme neletale supuse autorizării, 1.450 de alice calibrul 4.5, 366 de cartuşe, 28 de cartuşe letale calibrul 16 mm., 1 kilogram de ciuperci halucinogene şi 1.540 de articole pirotehnice”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Române.

La percheziţii au participat şi poliţişti de la IPJ Galaţi şi IPJ Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici