Peste 40 de amenzi la protestul AUR organizat la Parlament

Jandarmeria Capitalei a dat 45 de amenzi la protestul organizat de AUR la Parlament.

205 afișări
Imaginea articolului Peste 40 de amenzi la protestul AUR organizat la Parlament

Peste 40 de amenzi la protestul AUR organizat la Parlament

În legătură cu adunările publice din zona Palatului Parlamentului, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti precizează că a dat 45 de amenzi în valoare totală de 50.700 lei.

43 de amenzi, în valoare totală de 50.000 lei, s-au dat în conformitate cu prevederile Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Două amenzi în valoare totală de 700 lei au fost aplicate în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Jandarmeria precizează că în continuare se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârşit abateri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
protest,
aur,
amenzi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici