Poliţia Rutieră a crescut limita de viteză pentru autoturisme pe drumul spre munte şi mare. Vezi lista oraşelor

Veşti bune pentru şoferii care obişnuiesc să meargă spre munte sau mare, după ce Poliţia Rutieră şi autorităţile locale au decis să mărească limita de viteză în mai multe localităţi de pe aceste trasee.

205 afișări
Imaginea articolului Poliţia Rutieră a crescut limita de viteză pentru autoturisme pe drumul spre munte şi mare. Vezi lista oraşelor

Poliţia Rutieră a crescut limita de viteză pentru autoturisme pe drumul spre munte şi mare. Vezi lista oraşelor (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Astfel, pe traseul Bucureşti-Braşov au crescut limitele de viteză în localităţile Otopeni, Săftica, Tâncăbeşti, Ciolpani, Potigrafu, Puchenii Mari, Pucheni Moşneni, Româneşti, Bărcăneşti, Băicoi, Breaza, Comarnic, Posada, Sinaia, Buşteni şi Azuga.

Pe drumul spre mare, un calvar pe timp de vară, pe DN 22C a fost mărită limita de viteză în localităţile Poarta Albă, Castelu, Medgidia şi Ştefan cel Mare.

Direcţia Rutieră din cadrul I.G.P.R. avertizează că măsura este valabilă doar pentru autovehiculele din categoriile "A" şi "B".

Citeşte mai multe despre localităţile unde s-a mărit limita de viteză pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici