Poliţiştii au reconstituit traseul autocarului PDS implicat în incidentul de duminică

Poliţiştii au reconstituit traseul autocarului care îl transporta pe liderul PSD Mircea Geoană şi care a fost implicat, duminică, într-un incident soldat cu avarierea parbrizului, fiind făcute cercetări la locul incidentului, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Elena Bucur.

11 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au reconstituit traseul autocarului PDS implicat în incidentul de duminică

Poliţiştii au reconstituit traseul autocarului PDS implicat în incidentul de duminică

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov a mai precizat că parbrizul autocarului urmează să fie scos pentru a fi făcută o expertiză care să stabilească exact cu ce a fost lovit.

Autocarul care îl transporta pe liderul PSD Mircea Geoană a fost implicat, duminică, într-un incident soldat cu avarierea parbrizului, luni, şoferul maşinii declarând că a fost un atac cu armă, iar vicepreşedintele partidului Gabriel Oprea afirmând că, după ce se va face constatarea, va fi luată o decizie.

Incidentul a avut loc în zona localităţii Otopeni, duminică seară, când liderul PSD Mircea Geoană, însoţit de jurnalişti, se întorcea dintr-o vizită electorală în judeţul Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici