Prognoza meteo: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Pentru joi vremea se anunţă răcoroasă în majoritatea zonelor, mai ales dimineaţa. În regiunile sudice şi în zona de munte vor fi înnorări şi pe arii restrânse va ploua slab, fiind posibile şi descărcările electrice. În celelalte zone cerul va fi variabil, iar ploile cu totul izolate, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

2370 afișări
Imaginea articolului Prognoza meteo: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Prognoza meteo: Cum va fi vremea joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

Vineri, vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales ziua în sud-vest, sud şi în zona de munte, unde local vor fi averse şi se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade.

La Bucureşti, joi, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14-16 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici