Video Protest taximetrişti: PMB promite că va viza toate autorizaţiile până la începutul lui decembrie

Primăria Capitalei va viza toate autorizaţiile taximetriştilor independenţi până la începutul lunii decembrie, conform Legii taximetriei, anunţă instituţia, în condiţiile în care, marţi, în faţa sediului PMB protestează din nou taximetrişti.

163 afișări

Reprezentanţii Primăriei Capitalei s-au întâlnit luni cu cei ai taximetriştilor independenţi pentru a discuta despre cele aproximativ 300 de autorizaţii expirate.

"În cadrul întâlnirii, s-a stabilit urgentarea procedurii de vizare a autorizaţiilor de taxi pentru operatorii care au dosarele complete, astfel încât toţi cei care au depus documentele necesare să primească, până la începutul lunii decembrie, autorizaţiile vizate conform Legii taximetriei 38/2003, cu modificările şi completările ulterioare, dar şi în conformitate cu HCGMB 178/2008 privind aprobarea regulamentului-cadru, a caietului de
sarcini şi a contractului de atribuire în gestiune delegată pentru organizarea şi executarea serviciului public de transport local în regim de taxi"
, anunţă Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă remis marţi MEDIAFAX.

Primăria Municipiului Bucureşti a transmis deja notificări către o parte din cei care au depus dosare incomplete, urmând că aceastea să fie completate cât mai repede în vederea reînnoirii autorizaţiilor de taxi, pe o perioadă de 5 ani. De asemenea, în perioada imediat următoare, vor fi notificaţi pentru completarea documentaţiei şi restul taximetristilor independenţi.

Aproximativ 20 de taximetrişti independenţi sunt, marţi dimineaţă, în greva foamei, în faţa Primăriei Capitalei, protestând faţă de neeliberarea autorizaţiilor de taxi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici