România a ajuns la peste 300 de decese din cauza coronavirusului. Cea mai recentă victimă, un bărbat de 34 de ani

  • Alte 16 decese au fost înregistrate în rândul pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus în România
  • Este vorba despre pacienţi cu vârste cuprinse între 34 şi 87 de ani
  • Bilanţul a ajuns la 306 de morţi
3223 afișări
Imaginea articolului România a ajuns la peste 300 de decese din cauza coronavirusului. Cea mai recentă victimă, un bărbat de 34 de ani

Sursa foto: Profimedia

Printre pacienţii decedaţi se numără şi un bărbat de 34 ani din judeţul Hunedoara care a murit în data de 6 aprilie. Probele i-au fost recoltate în ziua decesului, iar rezultatele au fost anunţate vineri. Acesta suferea de imunodepresie.

Totodată, duminică a fost înregistrat decesul unui bărbat de 38 ani din judeţul Mehedinţi, care era internat din 1 aprilie în Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin - Secţia Boli Infecţioase cu diagnosticul de pneumopatie acută. Acesta suferea de insuficienţă renală cronică, bronhopneumopatie cronică, hepatită virală C şi a fost confirmat cu COVID-19 în 10 aprilie.

Bilanţul total ajunge astfel la 306 de decese din cauza coronavirusului în România. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici