Şeful Secretariatului General al Guvernului, audiat la DNA

Şeful Secretariatului General al Guvernului, Ion Moraru, a venit joi la DNA, el declarând că a fost chemat pentru a fi audiat ca martor într-un dosar. "Am fost chemat ca martor", a spus Ion Moraru, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

674 afișări
Imaginea articolului Şeful Secretariatului General al Guvernului, audiat la DNA

Şeful Secretariatului General al Guvernului, audiat la DNA (Imagine: www.sgg.ro)

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Ion Moraru ar fi fost chemat într-un caz de corupţie legat de achiziţii de echipamente IT de către Ministerul Educaţiei.

Potrivit surselor citate, dosarul ar fi fost deschis în urma unui raport al Corpului de control al Guvernului, în cazul căruia anchetatorii DNA au extins cercetările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici