Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliţiei Locale: Copiază Poliţia Română

  • Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliţiei Locale
  • Această acţiune ar copia Poliţia Română, pentru a continua să inducă în eroare comunitatea.
9630 afișări
Imaginea articolului Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliţiei Locale: Copiază Poliţia Română

Sindicatul Europol acuză primarii de „rebranduirea” Poliţiei Locale: Copiază Poliţia Română

Potrivit Europol, ministrul de Interne, Marcel Vela, primar la origine, afirma că reforma pe care a gândit-o va începe prin schimbarea denumirii Poliţiei Române în Poliţie „Naţională" pentru a nu mai fi încurcată cu Poliţia Locală. Poliţiştii nu sunt, însă, de acord.

„Adică o instituţie cu o istorie de 200 de ani îşi va schimba numele în locul uneia care este aservită primarilor şi intereselor lor, apărută ca denumire în 2010, şi care s-ar impune să revină la denumirea iniţială de <<Corpul gardienilor publici>>", susţin reprezentanţii Europol.

Aceştia au explicat că după intens mediatizata „rebranduire” a Poliţie Române, care a constat în aplicarea unui nou model de colant, primarii se grăbesc să copieze grafica şi uniforma „pentru a continua să inducă în eroare comunitatea”.

Sindicaliştii au dat exemplul noului model al maşinilor Poliţiei Locale Baia Mare care copiază aceleaşi culori folosite de maşinile Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sindicat,
poliţie,
vela

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici