Teodora Bertzi, Maria Lazăr şi Istvan Haller, validaţi de Parlament ca membri ai CNCD

Plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului a aprobat, marţi, cu 239 de voturi favorabile, validarea unor noi membri pentru posturile vacante în Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

288 afișări
Imaginea articolului Teodora Bertzi, Maria Lazăr şi Istvan Haller, validaţi de Parlament ca membri ai CNCD

Teodora Bertzi, Maria Lazăr şi Istvan Haller, validaţi de Parlament ca membri ai CNCD (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

În plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului au fost prezenţi 240 de parlamentari din totalul de 452.

Parlamentarii au votat pe buletine, pentru învestirea a trei membri ai CNCD.

Astfel, Istvan Haller, propus de UDMR, a fost votat, cu 239 de opţiuni favorabile, pentru un mandat de cinci ani, iar Maria Lazăr, propusă de PSD, care va ocupa un mandat de cinci ani, a obţinut tot 239 de voturi "pentru".

De asemenea, Teodora Bertzi va ocupa un mandat în conducerea CNCD până la expirarea acestuia în luna decembrie 2012, pentru validare fiind exprimate 239 de voturi "pentru".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici