Teze cu subiect unic, în februarie, pentru elevii care au lipsit la prima sesiune

Elevii claselor a VII-a şi a VIII-a care, din motive întemeiate, au lipsit la prima sesiune a tezelor cu subiect unic din semestrul I, pot susţine probele în perioada 12-22 februarie, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, Mihaela Suciu, consilier al ministrului Educaţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Teze cu subiect unic, în februarie,  pentru elevii care au lipsit la prima sesiune

Teze cu subiect unic, în februarie, pentru elevii care au lipsit la prima sesiune

"Facem menţiunea că a doua perioadă a tezelor cu subiect unic nu este organizată pentru elevii care au luat note sub cinci. Este vorba numai de elevii care, din motive bine întemeiate, au lipsit la prima sesiune'', a mai spus Suciu.

Potrivit metodologiei Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, tezele încep în 12 februarie, cu proba la Matematică. Urmează, în 15 februarie, cea la Limba şi literatura maternă, 20 februarie - Limba şi literatura română, 22 februarie - Istorie/Geografie (numai pentru clasa a VIII-a). Contestaţiile privind notele la teze pot fi depuse până în 29 februarie, a mai spus Suciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici